5 hamers Congresclassificatie

Geclassificeerd door de Nederlandse Vergader-en Congresclassificatie met 5 hamers. Een gemiddelde score van 9 is gegeven voor onder andere catering, interieur en service.

 
Offerte aanvragen
Zalen
 
Meeting Review
TheNewBabylonisOutstanding

Excellentallaround.Thelocation,decor,levelofcustomerserviceandprofessionalismwasastounding.OurcompanyhadtodoalltheplanningfromoutsideofthecountryandtheemployeesoftheNewBabylonwerealwaysextremelyhelpfulandprovidedgreatcommunicationinpreparingforourarrival.Weweremorethanhappywitheveryaspectofourstay.Highlyrecommended!

KellyBauman

XipiterLLC

Boeking

N/A

Locatie

10

Ruimte

10

Catering

10

Mooielichtezaal,maarwattraditioneelmettheaterstoelen.Mindergeschiktvoorbrainstorm.Cateringgoedencateringstafheelgoed.Hapjesvariatievoordeprijskarig.

MikeTimmermans

RVO

Boeking

7

Locatie

8

Ruimte

7

Catering

8

BesteMike, Hartelijkdankvooruwreview.BijNewBabylonMeetingCenterisallesmogelijk.Graaggaanwedevolgendekeermetuingesprekzodatweeenpassendvoorstelkunnenmaken. Metvriendelijkegroet, TeamNewBabylonMeetingCenter

ForumStAndaardisatie

allesgoedgeregeld,servicesnelterplaatse

JoraMVerspageT

bfsLogius

Boeking

9

Locatie

9

Ruimte

9

Catering

9

BesteJoram, Bedanktvoordemooiecijfersdiejeonsalslocatiehebtgegeven!

NewBabyloniseenfijnelocatie.Vanhetboekingsprocestotaandeuitvoeringishetfijnsamenwerken.Meedenkendenflexibel.Metdankaano.a.Ton,Annelie,SorayaenMadelon.

SherrylKazmi

Boeking

10

Locatie

10

Ruimte

9

Catering

8

BesteSherryl, Hartelijkdankvoorhetplaatsenvandemooiereviewendegoedewaardering. Metvriendelijkegroet, TeamNewBabylonMeetingCenter

 

VOORUITSTREVEND,
BETROKKEN, ZUIVER,
OPEN, FLEXIBEL
& CENTRAAL

Faciliteiten

Elke ruimte in het Meeting Center heeft direct daglicht en uitzicht op de omgeving zodat uw gasten de gehele dag fit blijven. Daarnaast is in elke zaal standaard een projectiescherm met krachtige beamer aanwezig. De opstelling is geheel naar uw persoonlijke wensen aan te passen. In de conferentiezalen op de 2e verdieping is het zelfs mogelijk om door middel van LED-verlichting de huisstijlkleur van uw organisatie in de glaswanden te projecteren!
Offerte Aanvraag

Wilt u een offerte aanvragen voor een bijeenkomst in New Babylon Meeting Center? Vul dan het formulier in en u ontvangt vrijblijvend een offerte op maat. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op: +31 (0)70 205 12 00

Uw gegevens

*
*
*
*
*
 

Uw evenement

*
*
*
*
*