Offerte aanvragen

Extra

 

Wij kunnen u en uw gasten voorzien van allerlei aanvullende services zoals parkeerkaarten, stomerijservice en bloemenservice.

Daarnaast kunnen wij u ook extra service verlenen door onderstaande partners:

NME events – Entertaining Business

Het Haagse evenementenbureau NME events specialiseert zich in het vervaardigen van maatwerkentertainment. Uitgangspunt hierbij is het volledig in eigen beheer realiseren van concepten welke op effectieve wijze een bijdrage leveren aan de doelstellingen die haar opdrachtgevers met evenementen willen bereiken. In de uitwerking van haar concepten biedt NME events standaard leerplaatsen voor jonge aanstormende talenten. Op deze manier werkt zij intensief samen met de eveneens Haagse Dutch Academy of Performing Arts. De combinatie van de inzet van bewezen professionals en aanstromende talenten resulteert steevast in dynamische concepten waarin de energie middels hoogwaardig entertainment tastbaar wordt en de juiste impact op het publiek wordt bewerkstelligd.
www.nme-foundation.nl

Aaaaha! the Actor Factory

Dit bureau produceert acts, workshops en filmpjes. Maak uw evenement onvergetelijk! Dit bureau biedt verrassende acts, die uw gasten met elkaar in gesprek brengen. Ze trekken niet zo maar een act van de plank, maar denken mee op basis van uw input. Veel voorbeelden en filmpjes vindt u op de website. www.acteurs.nl

Organitief

Short break? Even afstand van uw meeting!

Een uurtje de stad ontdekken op de fiets, een interactieve workshop in het Babylon Meeting Center of een sportieve activiteit in het park. Teambuilding is een middel dat zowel nuttig als ontspannend kan zijn. Het verbindt mensen, je leert elkaar er beter door kennen en het is leuk om te doen!

Een creatieve of een actieve activiteit, binnen of buiten, voor 15 personen of voor 150 personen. OrganiTief organiseert graag voor u een succesvol teambuildingprogramma dat past bij uw congres of meeting in of vanuit het Babylon Meeting Center.
www.organitief.nl

Sendsteps

Sendsteps faciliteert publieksinteractie tijdens bijeenkomsten. Het publiek kan reageren via de eigen mobiele telefoon of tablet. Zo kan men reageren op open- en meerkeuze vragen. Reacties komen realtime binnen en de resultaten worden automatisch, of na filtering, ontsloten binnen de PowerPoint presentatie. De Sidekick vertegenwoordigd live "de stem van het publiek". Hij selecteert feedback uit het publiek en koppelt deze terug richting sprekers en panels op het podium. Op die manier faciliteert Sendsteps waardevolle dialogen met al uw stakeholders!
www.sendsteps.com

Spitz

Een evenement dat SPITZ organiseert begint altijd met uw vraag en uw doelstelling. Zij bedenken een creatieve vorm die aansluit bij de inhoud van uw boodschap of het thema van de dag. Zij kijken altijd verder en kiezen voor een frisse aanpak. Maar ook als u nog geen vastomlijnd doel heeft geformuleerd pakken ze de vraag op. In samenspraak met onze klanten komen ze altijd tot een creatief idee over zowel vorm als inhoud.
www.spitz.nu

Gengu

Wilt u meer bezoek voor uw evenement, en aandacht voor uw sprekers en partners? Breng uw evenement dan online met deze website en maak gebruik van dit unieke aanbod!

Kijk hier voor meer informatie over uw evenementen website

Offerte Aanvraag

Wilt u een offerte aanvragen voor een bijeenkomst in New Babylon Meeting Center? Vul dan het formulier in en u ontvangt vrijblijvend een offerte op maat. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op: +31 (0)70 205 12 00

Uw gegevens

*
*
*
*
*
 

Uw evenement

*
*
*
*
*