Offerte aanvragen

New Babylon App

 

Alle voordelen van de New Bayblon Meeting Center app op een rij:

 • MOBIEL PROGRAMMA
  Altijd toegang tot een up-to-date programma en stel gemakkelijk een eigen agenda samen. Met uitgebreide informatie, wegwijzer via de interactieve plattegrond en digitaal beschikbare bestanden, kun je je tijd optimaal besteden.
 • OPTIMALE INFORMATIE VOORZIENING
  Met pushberichten word je voor, tijdens en na het event op de hoogte gehouden over actualiteiten, mededelingen en wijzigingen in het programma.
 • NETWERKEN
  Met de deelnemerslijst vind je gemakkelijk nieuwe of bekende contacten. Sla contacten op, stuur direct een bericht en maak alvast een afspraak voor een ontmoeting tijdens het evenement.
 • INTERACTIEVE PLATTEGROND
  Vindt makkelijk waar koffie gehaald kan worden, sessies plaats vinden, leveranciers staan en waar de restaurants, toiletten, nooduitgangen en rolstoelvriendelijke routes zich bevinden. De plattegrond is interactief: In één blik en klik is te zien op de plattegrond waar je naar toe moet.
 • BEREIKBAARHEID
  Maak de planning en reis naar het evenement nog soepeler met direct beschikbare routeinformatie, parkeerinformatie en contactgegevens.
 • SPREKERS
  Vindt de sprekers die je zoekt door een overzicht met uitgebreide informatie binnen handbereik te houden. Stel een lijst van favorieten samen en bekijk bestanden.
 • OMGEVING
  Leer de omgeving kennen! Met een overzicht van de leukste restaurants, musea, hotels, winkels en andere bezienswaardigheden zult u snel vinden wat u zoekt, óók na het evenement.
 • FACILITEITEN
  Altijd een overzicht van de faciliteiten binnen handbereik. Met uitgebreide informatie, een wegwijzer via de interactieve plattegrond en de mogelijkheid om te reserveren.

Offerte Aanvraag

Wilt u een offerte aanvragen voor een bijeenkomst in New Babylon Meeting Center? Vul dan het formulier in en u ontvangt vrijblijvend een offerte op maat. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op: +31 (0)70 205 12 00

Uw gegevens

*
*
*
*
*
 

Uw evenement

*
*
*
*
*