Offerte aanvragen

Over ons

Welkom in the Newest City in the City! Of het nu gaat om een executive werkplek, een Mediterrane lunch of een bijeenkomst voor 500 personen, in New Babylon kan dit allemaal op 1 locatie. Wij voorzien al onze gasten in hun behoeften en wij staan voor een hoog serviceniveau. Onze missie: "De gasten ontzorgen"!

New Babylon Meeting Center is dé locatie voor (in)formele bijeenkomsten. Wij beschikken totaal over 15 flexibele vergaderruimten en congreszalen, compleet ingericht en voorzien van nieuwe media en Wi-Fi. Het is groot genoeg voor uw congres of ander groot zakelijke evenement. Door diverse zalen op de 2e verdieping te combineren kunnen er tot 350 gasten in congresopstelling plaatsnemen. Door de unieke setting biedt het tegelijkertijd exclusiviteit.

New Babylon Gardens is onderdeel van Property Work, dat sinds 2009 actief is binnen de zakelijke dienstverlening als consumentenmarkt, waarbij zij in samenwerking met derden dienstverleningsconcepten aanbiedt binnen Noord West Europa. De ondernemingen van Property Works zijn ondergebracht in een aantal specialistische ondernemingen, zijnde; PW Markets, PW Offices, PW Information technology en PW Leisure.

New Babylon Meeting Center is geclassificeerd door de Nederlandse Vergader- en Congresclassificatie met 5 hamers, het equivalent van sterren voor de meeting center wereld. Een gemiddelde score van 9 is gegeven voor onder andere catering, interieur en service.

Offerte Aanvraag

Wilt u een offerte aanvragen voor een bijeenkomst in New Babylon Meeting Center? Vul dan het formulier in en u ontvangt vrijblijvend een offerte op maat. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op: +31 (0)70 205 12 00

Uw gegevens

*
*
*
*
*
 

Uw evenement

*
*
*
*
*