welkom bij restaurant oudlaen

 

een oase waar glimlachen geen moeite kost en kwaliteit bovenaan staat

laat je gastvrij onthalen in onze espressobar, of stel zelf een maaltijd samen in ons buffetrestaurant begeleidt door onze deskundige en gastgerichte medewerkers.

MenuFacebook
Facebook

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende bijbaan? Vind jij het leuk om te werken in een omgeving waar gastvrijheid belangrijk is? En heb jij de nodige krachten om zo nu en dan zalen in te richten voor verschillende evenementen? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou: All-round catering medewerker M/V Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en hardwerkende kandidaten die onze nul-uren pool kunnen versterken. Je zal ons ondersteunen in zowel het vergadercentrum als in ons restaurant Oudlaen, waardoor je een hele leuke en afwisselende dag krijgt in het teken van onze gast. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: • Het inrichten van de zalen voor het desbetreffende evenement, • Het hartelijk ontvangen van gasten, • Het begeleiden / verwijzen van de gasten naar de juiste zalen, • Het verzorgen van eten en drinken voor de gasten, • Het opruimen van de zalen en de spoelkeuken na het evenement. Naast het vergadercentrum kun je ook ingezet worden in ons bedrijfsrestaurant en keuken. • Het voorbereiden van de lunch of het diner, • Het hartelijk ontvangen van gasten, • Ondersteunen tijdens de uitgifte van de lunch; kassawerkzaamheden of ondersteunen van de spoelkeuken Wij bieden: De werksfeer in het vergadercentrum en het bedrijfsrestaurant is informeel en gericht op onze kantoorgebruikers en de bezoekers van het vergadercentrum. Het team bestaat uit mensen die plezierig samenwerken maar ook in staat zijn individueel verschillende zaken op te lossen. De werkdagen zijn maandag t/m zaterdag en de werktijden kunnen variëren van overdag tot s ’avonds, afhankelijk van de partijen. Interesse? Zoals je uit de vacature kan opmaken is het een zeer afwisselende bijbaan, geen enkele dag is hetzelfde. Spreekt jou dit aan en heb je net als wij gastvrijheid hoog in het vaandel staan, neem dan contact op met Henk Koers, algemeen manager Oudlaen Vergaderen via: henk@oudlaen.nl

11 0
Lees meer
Facebook

Het was een zeer geslaagde en gezellige EMBASSY. Met dank aan: Wijnkado, Banketbakkerij Theo Blom en Co de Rijk; bloemen en planten

12 0
Lees meer
Facebook

We hebben dit weekend 1 uur langer weekend, want de klok gaat een uur terug. Dat geeft ons de tijd om onze winterse recepten op de kaart te zetten. Graag zien we u terug in ons restaurant.

3 0
Lees meer
Facebook

Jaja, de lekkerste koffie hebben wij hier op de Oudlaen! Ieder jaar organiseert Misset Horeca de Koffie Top 100. Dit is de Oscaruitreiking van de koffiebranche, waarbij de 100 beste koffiezaken van Nederland worden gepresenteerd. En de winnaar is…… Josephine Coffee uit Arnhem. Zij schenken PEEZE koffie en die wordt gezien als lekkerste koffie van Nederland. PEEZE koffie wordt ook geschonken op de Oudlaen.

13 2
Lees meer
Reservering Aanvraag

*
*
*
*
*
*